close

Login

administratie
Masten

Masten

Aluminium en roestvrijstaal

Ons complete assortiment omvat de meeste aluminium en roestvaststalen producten die in de binnenvaart en zeevaart, toegepast worden.

Scheepstoebehoren

Scheepstoebehoren

Meerdere varianten

Inmiddels zijn de producten aanzienlijk divers en bestaan er van elk inmiddels meerdere varianten.

Trappen & Planken

Trappen & Planken

Aluminium

Aluminium loopplanken, stuurhuistrappen en roeftrappen

Deuren & Ramen

Deuren & Ramen

Aluminium

Een aluminium BX scheepsdeur is voor tientallen jaren.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Profiel

Historie
Cees Beerens, bekend van de Broeckx (BX) scheepsdeuren en -ramen, zette in het Brabantse Dongen het bedrijf Beerens BV op. In 1994 verhuisd Beerens BV naar de huidige vestigingslocatie: Beatrixhaven 11 te Werkendam.

In 2018 namen de Werkendamse broers John en Renco van Maastricht Beerens BV over.

Producten en diensten
Wij bieden oplossingingen op maat op het gebied van: aluminium, roestvaststaal, hydrauliek, reparatie en montagewerk. Wij monteren op vakkundige wijze al onze producten bij u aan boord. Op locatie bij de klant, of aan onze eigen kade aan de Beatrixhaven te Werkendam. Onze bekendste producten zijn Beerens (sier)radarmasten, stuurhuistrappen met horizontaal beweegbare treden en onze scheepsdeuren.

Ook is het mogelijk beschadigde onderdelen, zoals luiken en masten, bij ons af te geven om ze na reparatie weer op te halen. Mede door onze ruime en brede voorraad zijn wij veelal in staat u direct te helpen. Dankzij onze mobiele en compleet uitgeruste servicedienst kunnen wij ook op locatie installaties of reparaties uitvoeren. Leveringen geschieden rechtstreeks of via scheepswerven.