close

Login

administratie
Masten

Masten

Aluminium en roestvrijstaal

Ons complete assortiment omvat de meeste aluminium en roestvaststalen producten die in de binnenvaart en zeevaart, toegepast worden.

Scheepstoebehoren

Scheepstoebehoren

Meerdere varianten

Inmiddels zijn de producten aanzienlijk divers en bestaan er van elk inmiddels meerdere varianten.

Trappen & Planken

Trappen & Planken

Aluminium

Aluminium loopplanken, stuurhuistrappen en roeftrappen

Deuren & Ramen

Deuren & Ramen

Aluminium

Een aluminium BX scheepsdeur is voor tientallen jaren.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Profiel

Historie
Het midden-Brabantse Dongen is de plaats waar Cees Beerens met het bedrijf is begonnen. Hij verwierf bekendheid met Broeckx (BX) scheepsdeuren en -ramen en het bedrijf deed daarnaast allerlei andere aluminium maritieme werkzaamheden. Na een flitsende start en een aantal succesvolle jaren heeft Cees Beerens het bedrijf Aluminiumbouw Peter van Tilburg overgenomen en is in 1994 verhuist naar de huidige locatie aan de Beatrixhaven te Werkendam, centraal gelegen in het benedenrivieren-gebied. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig alles-op-maat aluminium maritiem constructiebedrijf. Op 1 januari 2005 heeft Cees Beerens het bedrijf overgedragen aan de toenmalige bedrijfsleider Albert de Weerd.

Werkzaamheden
Wij bieden voor u dé oplossing voor alles op het gebied van: aluminium, roestvaststaal, hydrauliek, reparatie en montagewerk. Ook maken, repareren en leveren wij alle soorten en maten scheepsluiken. Wij monteren op vakkundige wijze al onze producten bij u aan boord. Op locatie, of te Werkendam. Bijna al onze producten vinden hun weg naar de scheepvaart. Onze bekendste producten zijn nog steeds de scheepsdeuren, de (sier)radarmasten en de robuuste stuurhuistrappen met horizontaal beweegbare treden.

Behalve aluminium producten verzorgen wij ook:
• Staalwerken die samenhangen de leveringen van aluminium producten
• Roestvaststaal producten
• Montage en installatie
• Hydraulische componenten voor onze én uw producten
• De begeleiding van de inbouw van onze producten

Km 962
De ideale ligging aan de kalverstraat van de binnenvaart ter hoogte van kilometerpaal 962 en de grote flexibiliteit van ons bedrijf waarborgen een minimale reparatietijd en optimale uitvoering van al uw wensen en opdrachten. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een korte reparatie laten uitvoeren. Ook is het mogelijk beschadigde onderdelen, zoals luiken en masten, bij ons af te geven om ze na reparatie weer op te halen. Mede door onze ruime en brede voorraad zijn wij veelal in staat u direct te helpen. Behalve aan de Beatrixhaven kunnen wij u in het gehele land van dienst zijn met onze mobiele en kompleet uitgeruste servicedienst. Leveringen geschieden rechtstreeks of via scheepswerven.

Visie
Ons doel is onze producten nog meer uit te diepen, de kwaliteit te verhogen, nieuwe technieken te ontdekken en toe te passen, en dit alles om voor u een prijstechnisch en kwalitatief zo goed mogelijk product te leveren.

Deel mee in ons enthousiasme, geniet van de fijne samenwerking en ontdek hoe ons product tot uw nut zal zijn.