close

Login

administratie

Beerens BV Nieuws

Werk-bezoek wethouder Matthijs van Oosten

bezoek wethouder

 

Afgelopen donderdag 6 maart jl. was wethouder Matthijs van Oosten bij ons WERK-bezoek.
Werkendam Martime Industries (WMI) heeft dit bezoek geïnitieerd.

Doel van het bezoek was om de verbinding te maken tussen de overheid en het bedrijfsleven.
Lees ook de berichtgeving van WMI.

Nieuwe eigenaren voor Beerens BV

Beerens BV Renco en John van Maastricht

In juli werd Beerens BV overgenomen door de broers John en Renco van Maastricht. Hiermee blijft dit mooie Werkendamse bedrijf in handen van een Werkendamse familie.

Ambitie
De ambitie van John en Renco is om van Beerens BV een full-service bedrijf te maken. Dus naast ontwerp, productie en installatie willen ze de klant verder volledig ontzorgen. Dit kan bijvoorbeeld door bij de levering van een mast ook meteen de bekabeling te regelen of door het aanbrengen van een coating waarmee de oxidatie van de mast tegen wordt gegaan. 

Inzet op (nog) meer service
Beerens BV is steeds op zoek naar innovatieve toepassingen om zo veel mogelijk aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Hierbij wordt ook steeds meer de samenwerking gezocht met diverse andere specialistische partijen. Zo wordt de service beter, sneller en duurzamer.

Toetreding WMI

Beerens BV lid geworden van Werkendam Maritime Industries

Beerens BV is lid geworden van de lokale samenwerkingsorganisatie Werkendam Martime Industries (WMI). Dit maritieme cluster heeft als ambitie een betere (internationale) profilering en een betere samenwerking- en kennisdeling tussen ondernemers, overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Dit met als doel een beter aanbod van hoogwaardige producten en diensten en werkgelegenheid in de regio. Deze doelen sluiten perfect aan bij de doelstellingen van Beerens BV.

Werkendam-mi-Logo-FC-01

H.O. Beerens dealer BX-deuren Nederland

BX deuren

Wij leveren u nog steeds onze vertrouwde BX scheepsdeuren

Zoals u misschien al via een andere weg heeft vernomen is de firma Broeckx Aluminium BVBA, welke jarenlang onze BX scheepsdeuren produceerde, helaas failliet.

Maar goed nieuws; wij leveren u nog steeds de vertrouwde BX scheepsdeuren, vervaardigd uit dezelfde profielen en met dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent.

De ingebouwde stormknevel, voor een 100% water- en gasdichte deur welke het deurblad met één handgreep van boven tot onder stevig in het kozijn aantrekt zodat een hermetische afdichting ontstaat, is nog steeds één van de vele opties waaruit u kunt kiezen bij onze scheepsdeuren.

Zie meer informatie