close

Login

administratie

Beerens BV Nieuws

Coronavirus COVID-19

Beste relatie,

De ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 houden ons allemaal dagelijks bezig.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers hebben hierbij onze hoogste prioriteit. Na de aangekondigde maatregelen van onze regering van 15 maart jl. nemen ook wij onze verantwoordelijkheid.

Onze buitendienstmedewerkers zijn momenteel nog operationeel, zij zijn bekend met de gangbare procedures, handen wassen, afstand houden en regelmatig desinfecteren.

Bovendien wordt er per klus bekeken hoe het risico ter plaatse is en op deze basis een beslissing genomen of het verantwoord is.

Daarbij is een deel van onze binnendienstmedewerkers aanwezig en werkt een deel van hen thuis ook daar hebben we de nodige maatregelen genomen om de juiste service te kunnen blijven voorzien, op een verantwoorde en veilige manier.

Natuurlijk houden we de berichtgeving van het RIVM en de overheden in de gaten, waar nodig nemen we verdere maatregelen.

Uiteraard doen we ons uiterste best om onze service te blijven garanderen.

Wij wensen iedereen heel veel succes, blijf gezond en bedankt voor jullie begrip!

cid7818 virus

Beerens maakt belofte waar

Beerens was en is een mooi bedrijf, met een uitstekende naam en bekendstaand om de goede kwaliteit van producten.

John en Renco zagen bovendien volop kansen om het bedrijf te laten groeien.
Bijvoorbeeld in de jachtbouw en door innovatie.

Zo heeft Beerens onlangs een nieuwe davit ontwikkeld met de bijbehorende elektrische bediening, samen met Scheepsservice Beljaars,
die toegelaten is voor schepen waar explosieveiligheid vereist is (ATEX-zone 1).

Lees het hele artikel in de Binnenvaartkrant of online op https://onlinekrant.binnenvaartkrant.nl/ op pagina 17

Binnenvaartkrant editie 5 p17 - 1

Werk-bezoek wethouder Matthijs van Oosten

bezoek wethouder

 

Afgelopen donderdag 6 maart jl. was wethouder Matthijs van Oosten bij ons WERK-bezoek.
Werkendam Martime Industries (WMI) heeft dit bezoek geïnitieerd.

Doel van het bezoek was om de verbinding te maken tussen de overheid en het bedrijfsleven.
Lees ook de berichtgeving van WMI.

Nieuwe eigenaren voor Beerens BV

Beerens BV Renco en John van Maastricht

In juli werd Beerens BV overgenomen door de broers John en Renco van Maastricht. Hiermee blijft dit mooie Werkendamse bedrijf in handen van een Werkendamse familie.

Ambitie
De ambitie van John en Renco is om van Beerens BV een full-service bedrijf te maken. Dus naast ontwerp, productie en installatie willen ze de klant verder volledig ontzorgen. Dit kan bijvoorbeeld door bij de levering van een mast ook meteen de bekabeling te regelen of door het aanbrengen van een coating waarmee de oxidatie van de mast tegen wordt gegaan. 

Inzet op (nog) meer service
Beerens BV is steeds op zoek naar innovatieve toepassingen om zo veel mogelijk aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Hierbij wordt ook steeds meer de samenwerking gezocht met diverse andere specialistische partijen. Zo wordt de service beter, sneller en duurzamer.

Toetreding WMI

Beerens BV lid geworden van Werkendam Maritime Industries

Beerens BV is lid geworden van de lokale samenwerkingsorganisatie Werkendam Martime Industries (WMI). Dit maritieme cluster heeft als ambitie een betere (internationale) profilering en een betere samenwerking- en kennisdeling tussen ondernemers, overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Dit met als doel een beter aanbod van hoogwaardige producten en diensten en werkgelegenheid in de regio. Deze doelen sluiten perfect aan bij de doelstellingen van Beerens BV.

Werkendam-mi-Logo-FC-01